Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop +31 (0)40 20 88 582
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet getoond worden. Probeer het later nog eens of neem contact op met één van onze MCB Direct vestigingen.
Dit product is momenteel niet leverbaar.
MCB Direct
We bezorgen uw materialen exact op de plek waar u ze nodig heeft.

Logistiek

Wij zijn flexibel en snel

We kennen onze relaties en weten bij MCB Direct waarmee we onze relaties kunnen ontzorgen. De manier van leveren is voor onze klanten erg belangrijk. Onze flexibiliteit hierin is erg groot. Elke relatie vraagt om een specifieke leveroplossing. Vanzelfsprekend hebben we onze standaardlevering; voor 11u00 bestellen, de volgende dag leveren. Afhalen is ook mogelijk. Handig, want er is altijd een MCB Direct bij u in de buurt. En bij calamiteiten of een spoedklus kunt u ook op MCB Direct vertrouwen. Als partner denken wij graag met u mee.

Wij zijn betrouwbaar in leveringen

Standaardlevering
Wanneer u voor 11u00 bij MCB Direct bestelt, leveren wij uw producten de volgende dag met onze eigen vrachtwagens met gesloten huif. Franco levering bij orders boven € 500,00. Bij kleinere bestellingen berekenen wij een bijdrage van € 35,00 per zending. Behalve levering met eigen vrachtwagens, is bezorging met een koerier ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Afhaalservice
Elke MCB Direct vestiging is volledig ingericht op klanten en relaties die zelf hun materialen willen ophalen. Desgewenst bewerken wij uw bestelling op maat. Om wachten tot een minimum te beperken, raden wij u aan uw bestelling vooraf aan ons door te geven. MCB Direct zorgt ervoor dat uw materialen op de het afgesproken tijdstip voor u klaar liggen. Gebruik uw bezoek om uw ervaringen te delen met ons. De koffie staat klaar!

MCB Direct snelservice
Bij spoedopdrachten of reparaties heeft u razendsnel materiaal nodig. MCB Direct helpt u graag uit de brand. Uit voorraad leverbare artikelen – al dan niet bewerkt of verpakt – kunt u binnen het uur aan onze balie ophalen. Wilt u dat wij het ontbrekende materiaal komen brengen? Reken dan op maximaal twee uren.

Afhalen:
» binnen 1 uur

Bezorgen:
» bezorging binnen een straal van 40 km
» max. gewicht bij bezorging 500 kg
» tot 170 x 80 cm
» binnen 2 uur

Alleen mogelijk wanneer materiaal op voorraad

Onze overige services

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

MCB is beschikbaar van 8:00 tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu