Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop +31 (0)40 20 88 582
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop +31 (0)40 - 20 88 582 of stuur een e-mail naar verkoop@mcb.nl
Dit product is momenteel niet leverbaar.
banner_1450x450_12.jpg
Leveringsprogramma
Download hier het MCB Direct leveringsprogramma en onze andere documentatie.

Vraag hier gratis uw MCB Direct leveringsprogramma en/of brochure aan!

MCB Direct biedt een uitgebreid assortiment in metalen en kunststoffen direct uit voorraad leverbaar. In het MCB Direct Leveringsprogramma vindt u een compleet en duidelijk overzicht van onze artikelen. Wilt u meer weten over wat MCB Direct u allemaal kan bieden? Bestel dan hier de brochure van MCB Direct.

Voor al uw metalen en kunststoffen is MCB Direct uw partner bij uitstek. Wij beleveren onze klanten vanuit regionale vestigingen overal in het land. Onze voorraadhoudende functie staat als een huis. In onze toegevoegde waarde zijn wij onderscheidend. Uit voorraad leveren wij alle denkbare varianten in metaal en kunststoffen. Al dan niet bewerkt, direct, op afroep, speciaal verpakt, gesorteerd, of op maat gezaagd. We bezorgen op die manier waarop dit het beste in uw productieproces past.

Wij doen voortdurend onze uiterste best om het assortiment te laten aansluiten op uw wensen. Als het gaat om metaal en kunststoffen kunnen wij nagenoeg alles leveren. Naast dit overzicht treft u op onze website praktische informatie en technische specificaties van de materialen. In 1 oogopslag vindt u in het MCB Direct Leveringsprogramma waarnaar u op zoek bent.

Heeft u nog een vraag? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag! Kijk op onze Vestigingspagina voor een vestiging bij u in de buurt.

Bestellen via formulier

Download  (3,2 MB)

Overige downloads

Overige downloads

 
Download beschikbaar na login

MCB Direct Brochure 2017

16-04-2020   PDF
Download  (1,6 MB)

Download bestand

Het MCB Boek is inmiddels een begrip in de metaalindustrie. Wilt u het MCB boek ontvangen, vul dan het formulier in en het MCB Boek wordt naar u toegestuurd.

Bestelformulier

Wanneer u informatie over MCB Direct, onze producten en mogelijkheden wilt nalezen, kunt u ons leveringsprogramma of brochure hier bestellen.

Wilt u het MCB Direct leveringsprogramma of de brochure ontvangen, vul dan het formulier in en wij sturen het naar u toe.

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

MCB is beschikbaar van 8:00 tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu